evap-sb-2
imatge-fum

empresa

Des de 1980, any en què va ser fundada, SEREVA és una empresa familiar amb més de 30 anys d'experiència que dedica la seva activitat a la fabricació d'evaporadors i condensadors per al sector de l'alimentació i l'hostaleria.

Actualment, des de les seves modernes instal·lacions, atén la demanda dels seus equips estàndards així com dels seus equips especials per satisfer les necessitats de les firmes més importants del sector, tant en el mercat nacional com internacional.

SEREVA presta els seus serveis amb l'objectiu d'oferir el més alt nivell de qualitat, professionalitat i immediatesa. Amb aquest objectiu tots els seus clients reben una atenció personalitzada, així la proximitat amb el client és requisit fonamental.

SEREVA, fred industrial, empresa líder i especialista en el desenvolupament i la fabricació de solucions a mida per a la Climatització i la Refrigeració, especialment condensadors i evaporadors per a tot tipus de refrigerants (inclosos CO2 i NH3), per a diferents sectors com Horeca, Retail-supermercats, Vending, entorns Carnis, i professionals del fred i Instal·ladors entre d'altres.

SEREVA treballa per a tots aquells sectors i professionals que requereixen una solució especial en fred, UNA SOLUCIÓ DE FRED A MIDA DEL CLIENT, COOL ON DEMAND.

ISO 9001

logo-soldadura Entre els objectius de millora contínua i qualitat que l'empresa ve practicant cal destacar que, des del 2000, SEREVA ha obtingut la certificació de la norma de Qualitat ISO 9001. Els seus processos de soldadura estan així mateix homologats i certificats per TÜV, garantint així la màxima fiabilitat en el punt més crític del procés de fabricació dels intercanviadors de calor.  

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies.