evap-sb-2
imatge-fum

Per oferir un millor servei als seus clients i refermar el creixement dels darrers anys, Sereva ha determinat ampliar les seves instal·lacions amb la construcció d’una nova nau industrial al costat de les dues que disposava fins ara.

Stand a Chillventa

Sereva va tornar a participar a la fira internacional de refrigeració Chillventa 2018, que va tenir lloc el passat mes de octubre de 2018 a Nuremberg.

Aquesta és la gran fira del sector a nivell europeu i de les més importants a nivell mundial. La valoració va ser molt positiva per la presència d’instal·ladors i marques per les que Sereva fabrica, i altres molts que es van mostrar interessats en els nostres evaporadors i condensadors.

Asistencia en Feria de Climatización

Sereva ha participat aquest any a la fira de Climatització i Refrigeració, celebrada a finals del passat mes de febrer a Madrid i que és, sens dubte, punt de trobada per reunir-se amb clients i col·laboradors de tota la península. Esperem veure'ls en properes edicions.

Llegeix més: Sereva ha participat a la Fira de Climatització i Refrigeració de Madrid

Asistencia en Chillventa

Enllaç a l'entrevista realitzada per Aefyt en la qual Àngel Cercós analitza l'estat del Sector del Fred.

Llegeix més: Entrevista d'Aefyt a Àngel Cercós

Asistencia en Chillventa

Chillventa, una excel·lent fira on hem pogut cultivar les relacions comercials internacionals. Gràcies a tots els visitants de l'estand de Sereva pel vostre interès. Fins la propera.

Llegeix més: Participació a Chillventa 2016

Chillventa 2016

Sereva, un cop més, participa en la nova edició de Chillventa de Núremberg, la Fira Internacional de refrigeració, aire acondicionat i bombes de calor, de l’11 al 13 d’octubre de 2016.

Llegeix més: Chillventa 2016

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies.