evap-sb-2
imatge-fum

Avui, 26 de juny, és el Dia Mundial de la Refrigeració, que se celebra des del 2019. Amb aquest dia, totes les empreses dels sectors de la refrigeració i l’aire condicionat volem mostrar la importància del nostre treball i l’ampli ús de les tecnologies de la refrigeració en el nostre dia a dia. Gràcies per la vostra participació en el foment d’aquest dia!

 

El proper dia 26 de juny se celebrarà el Dia Mundial de la Refrigeració on Sereva torna a patrocinar l’exposició – col·loqui organitzada per AEFYT, AFAR y AFEC, on es tractarà la importància del sector i les mesures per al futur, especialment sobre les instal·lacions de fred comercial durant i després de la Covid-19. Compartim el programa amb la possibilitat d’inscriure’s al Webinar:

http://diamundialdelarefrigeracion.com/que-es/ (en castellà)

Degut a la situació sanitària causada per la Covid-19, la fira Chillventa 2020 (Nuremberg, Alemanya), referent en el sector de la refrigeració a Europa, ha estat cancel·lada, i Sereva no podrà participar-hi ni repetir l’èxit que va tenir a l’edició de 2018.

Desitgem a tots molta salut i una ràpida tornada a la normalitat.

Sereva, com empresa de refrigeració, ha estat considerada com a servei productiu essencial i per això hem establert uns serveis mínims per tal de garantir que als supermercats, reparadors del sector del fred, industria mèdica o hospitals no els falti qualsevol dels components de refrigeració que nosaltres els puguem fabricar.

Més informació (en castellà)

Ja fa uns dies que vam posar en marxa el teletreball i ahir vam aconseguir una nova fita. L’Oficina Tècnica de Sereva va programar i enviar els arxius CNC a la punxonadora des de casa!

Volem agrair l’esforç de tot l’equip que està teletreballant per tal que tot flueixi de la millor manera possible.

Des de fa més de 20 anys tenim majoria femenina tant a les oficines com especialmente a la fabricació. És per això que ens considerem pioners en el sector metal·lúrgic de Lleida i ens sentim orgullosos de l’èxit assolit.

Magrat tot, volem la excel·lència i per això, en la semana del Dia Internacional de la Dona, hem constituït la comissió per al desenvolupament del Pla d’Igualtat a Sereva.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y ofrecerle contenidos interesantes mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra Política de Cookies.